Etusivu Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Uutiset
Tarjoukset
Edge 2-osaiset glitterteräsuojat, väri Lila Edge 2-osaiset glitterteräsuojat, väri Lila
9.90€  11.90€
ZüCA Hello Kitty Sail With Me vaihtosisus ZüCA Hello Kitty Sail With Me vaihtosisus
49.90€  82.50€
Mondor Luistelutakki 500 Mondor Luistelutakki 500
25.00€  75.00€
ZÜCA Believe vaihtosisus ZÜCA Believe vaihtosisus
45.00€  76.50€
S4K Luisteluhousut Vuelta S4K Luisteluhousut Vuelta
19.90€  45.00€
Edea Mink pehmeät teräsuojat Edea Mink pehmeät teräsuojat
22.00€  28.00€
Joulukoriste Kimalteleva luistin Joulukoriste Kimalteleva luistin
2.00€  3.50€
Intermezzo lämmin luistelupuku 31239 neonvihreä Intermezzo lämmin luistelupuku 31239 neonvihreä
35.00€  69.00€
S4K Takki Vuelta Pinkki S4K Takki Vuelta Pinkki
29.90€  59.00€
Korupala Suomen lippu Korupala Suomen lippu
3.50€  4.50€
Juomapullo "Eat Sleep Skate" Juomapullo "Eat Sleep Skate"
3.00€  7.00€
Tuoteryhmät
Ostoskori
0 kpl
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Maksutavat


Tietosivut
Toimitusehdot / Luistelutarvike Akseli

Maksutavat

Hyväksymme suomalaisista verkkopankeista Aktian, Handelsbankenin, Nordean, Danske Bankin (ent. Sampo), S-pankin, Osuuspankin, POP pankin, Säästöpankin ja Ålandsbankenin verkkomaksut sekä Luottokunnan luottokorttimaksut (visa/mastercard). Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa tai luottokortilla, tuotteet voi noutaa veloituksetta.

Voit maksaa tuotteet myös laskulla, jolloin ostosten loppusummaan lisätään käsittelykuluja 3,00 euroa.

 

Lasku 

Svea Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.
Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. 

 

Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. 

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

 

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

 

Erämaksu 

Svea Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.

Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi


 

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

 

Yhteystiedot:

Svea Ekonomi Ab, filial i Finland

Mechelininkatu 1a

00180 Helsinki

Puhelin: 09 4242 3092

Sähköposti: webpay@svea.fi

 

www.sveawebpay.fi

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi, sähköpostiin tai tekstiviestinä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Maksamme kaikki postituskulut yli 200 euron tilauksista. Toimitamme myös alle 200 euron tilaukset, näihin tilauksiin lisäämme toimituskuluja 7,50 euroa. Tuotteet voi myös noutaa toimituskuluitta Luistelutarvike Akselin myymälästä osoitteesta Hirsimetsäntie 17 15200 Lahti. 

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus tilaamilleen tuotteille. Tuotteiden tulee olla pakkauksissaan ja myyntikuntoisia (mm. mahdolliset tuotelaput kiinni). Palautusoikeus ei koske erikoistilauksia, kuten mittatilaustöitä ja ryhmätilauksia, eikä hygieniasyistä alus- ja sukkahousuja eikä sukkia. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Kauppias vastaa normaalihintaisten tuotteiden palautuksesta syntyneistä kuluista, kun asiakas on sopinut palautuksesta kauppiaan kanssa etukäteen. Tarjoustuotteiden palautuksesta syntyneistä kuluista vastaa asiakas. Kauppias ei vastaa palautuksesta syntyneistä kuluista mikäli palautusta ei tehdä kauppiaan ohjeistuksen mukaan. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautuksiin on liitettävä seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, pankkitilinumero. Kun palautus on hyväksytty, asiakkaan maksama summa hyvitetään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 30 päivän kuluessa. Postista tai Matkahuollosta noutamattomista lähetyksistä peritään 20 euron korvaus myyjälle aiheutuneista kustannuksista.

Viallisen tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta luistelutarvike@gmail.com, tai puhelimella numerosta 040-8282231. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti Posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta luistelutarvike@gmail.com,
- Puhelimella numerosta 040-8282231